Foldekniver

Våpen

Autorisert Våpenforretning, vi kjøper brukte våpen

Vikingfigurer/Smykker

Smykker, Guder og mer!

Bekledning

Klær til alle anledninger

Luftvåpen

Masse morro for penga!

Samlerobjekter

Unike og sjeldne gjenstander

Academy of Viking Martial Arts

Gammelt & Nytt (G&N) ble etablert i 1974 og har utviklet seg til å bli en av landets ledende spesialbutikker innen kniver, friluft og militaria. Nytt som brukt. 


Vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd og du skal vite at å handle på postordre hos oss er 100% trygt og at alle dine rettigheter blir tatt vare på.
Besøk gjerne vår butikk i Øvre Torggate 9, Drammen (bak Kinoen, i samme bygg som Folkets Hus). Vi har alltid en mengde varer inne som vi ikke får med på nettsidene våre.

Med det enorme utvalget av kniver og varianter av sverd og utstyr som er på markedet, vil det alltid være modeller/merker vi ikke har inne; er det noe spesielt du er på jakt etter, send oss gjerne en forespørsel på e-mail (info@gn.no), så vil vi gjøre det vi kan for å hjelpe deg.

Her finner du oss

Gammelt&Nytt -
Organisasjonsnummer: NO 927 633 396 MVA


Du kan også ringe oss på telefon 32 27 69 80.

Ønsker du å sende oss post eller brev? 
Adressen vår er: 
Øvre Torggate 9, 3017 Drammen

Åpningstider:

Mandag - Onsdag: 11.00 - 16.30
Torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 16.30
Lørdag: 11.00 - 15.00

Lurer du på hvor butikken ligger? 

Bruk kartet under. 

Leverandører

Dette er en kort liste over noen av de leverandørene Gammelt & Nytt har. 

Finner du noe på sidene deres er det en stor sjanse for at det kan bestilles dersom det ikke er en del av vårt regulære sortiment.

AKAH Albrecht Kind GmbH er en av verdens eldste forhandlere på sitt felt. Selskapet ble etablert i 1853, og er blant andre ting en av hovedleverandøren til Tysk Politi.
Blue Ridge Knives Amerikansk knivleverandør med over 30 års erfaring. Deres enorme katalog (over 1100 sider) omtales av oss her på Gammelt & Nytt som knivenes bibel, og inneholder mer en man noensinne kan ønske og tenke seg! Ansatte har blitt observert nesten siklende over den når de tror ingen ser.
Cirdan Cirdan AS er importør av friluftsprodukter, lykter og kniver til et etablert forhandlernett over hele landet. Cirdan er importør og distributør av en rekke europeiske og amerikanske kvalitetsprodukter.
Leatherman I over 30 år har navnet Leatherman vær synonymt med multitool. Og det av en grunn. For leatherman er svært gode på innovatørsiden, en av de siste store derfra er deres M.U.T, som har blitt en toppselger hos oss.
Linder Solingen Et ærverdig tysk knivmerke med røtter tilbake til napoleonstiden. Da som nå lager de gode høykvalitetskniver for dem som ønsker klassisk tysk kvalitet.
MagLite Da Tony Maglica startet selskapet MagLite i 1955 ante han ikke at det var starten på et Amerikansk eventyr. Siden den tid har MagLite blitt et synonym for kvalitet og pålitelighet, og MagLite har blitt et verdenskjent merke.
Master Cutlery Et svært annerkjent selskap som fører mange av bestselgerne våre. Dere nylig inngåtte sammarbeid med USMC har gitt oss en god del kniver som raskt har blitt toppselgere. Ellers fører MC alskens av foldekniver til sverd og mye mye annet.
Rothco Selskapet hadde sin opprinnelse som leverandør til den Amerikanske Hær, og har etterhvert også tatt itu med det sivile markedet. De spesialiserer seg på klær og utstyr til alt fra vektere til airsoftspillere. Deres motto: "Combat Tested Since 1953" sier det meste om Rothco.
Umarex Umarex er en av markedets ledende produsenter av luft og airsoftmarkører. Noen av merkene de fører er Beretta, Colt, Heckler & Koch, Ruger og Walther. Og med disse merkene i ryggen fortsetter Umarex å levere kvaltitetsvarer år etter år.